Autoverzekering | Job protection | Fiat Professional

Verzekering Job Protection

Ik wil een maximale bescherming bij ontslag.

De verzekering Job Protection biedt mij de volgende voordelen:

  • •   Betaling van mijn maandelijkse aflossingen door mijn verzekeraar bij onvrijwillig ontslag. 12 maanden lang of tot de dag waarop ik weer aan de slag kan, is mijn budget gedekt en hoef ik me geen zorgen te maken over de afbetaling van mijn krediet.
  • •   Een lage premie die slechts 4% van mijn maandelijkse aflossing bedraagt.

Voorbeeld: ik betaal € 200 per maand af voor mijn krediet: mijn verzekering kost me 4% van die maandelijkse aflossing, dus € 8. Ik betaal dus € 208 per maand terug, verzekering inbegrepen, en ik ben maximaal beschermd.

Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.

Ik wil alle details van mijn verzekering kennen,dus lees ik de algemene voorwaarden hier.

Pieter, 40 jaar, gescheiden, 2 kinderen.

Ik heb een autolening van Financial Services en ik heb daar een verzekering Job Protection bijgenomen. Maar na 10 maanden ben ik mijn baan kwijtgeraakt omdat mijn bedrijf ging herstructureren. Gelukkig heeft mijn verzekering Job protection toen de maandelijkse aflossingen van mijn autolening betaald, iedere maand. Met de verzekering Job Protection kon ik mijn auto behouden en heb ik opnieuw werk gevonden. Toen ik voor het eerst mijn loon kreeg, heb ik zelf mijn krediet verder afbetaald. Wat een geluk dat ik op mijn verzekering Job Protection kon rekenen!

Financial Services is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel

R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.​​​​​