Fiat bedrijfswagens | Wie zijn wij | Fiat Professional

  Wie zijn we?

  Onze sterkte uitgedrukt in feiten

  Het merk Fiat Professional richt zich op de verkoop van de bedrijfswagens die geproduceerd werden door FCA Italy S.p.A., een groep die gebouwd is op competente en gemotiveerde mensen – professionals in dienst van professionals – en concrete feiten. In ons ruime en uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd een oplossing voor elke transportbehoefte. De auto’s van Fiat Professional worden gebouwd met het oog op een minimaal verbruik, minimale onderhoudskosten en een maximaal rendement.

  In 1903 zag het eerste bedrijfsvoertuig van Fiat het licht. Sindsdien is de commerciële verkoop steeds belangrijker geworden binnen de activiteiten van de Fiat Groep. Dankzij zijn uitgebreide gamma en zijn ruim honderd jaar ervaring heeft Fiat Professional vandaag een leidende rol in de sector van de bedrijfswagens.

  Alle voertuigen in het gamma van Fiat Professional werden ontworpen en gebouwd om zo efficiënt mogelijk aan professionele vereisten te beantwoorden. Fiat Professional werd bekroond met talrijke internationale prijzen, toegekend door jury’s en gekwalificeerde journalisten. Eén van de belangrijkste daarvan is de Van of the Year award: in 1994 gewonnen door de Ducato, in 2006 door de Doblò Cargo, in 2008 door de Scudo, in 2009 door de Fiorino en in 2010 door de New Doblò Cargo.
  Fiat Professional steunt op zijn aanhoudende succes in de poging om zijn positie als leider te verstevigen door zijn uitgebreide netwerk van verkooppunten nog verder uit te bouwen. Op dit moment zijn er meer dan 1400 dealers in Europa en ruim 7500 servicepunten.

  De wagens van Fiat Professional worden geproduceerd in 8 wereldwijd verspreide fabrieken, waaronder de Sevel-vestiging in Val di Sangro, de grootste fabriek van lichte bedrijfswagens in Europa, waar trouwens ook de Ducato geproduceerd wordt. In 2010 rolde het viermiljoenste voertuig er overigens van de band.