Diensten

CiaoFiat

Eén enkel nummer voor alles wat u nodig hebt

Wat is het?

CiaoFiat is de dienst voor wegbijstand die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar is.
In het geval uw wagen defect is of bij een ongeval betrokken is, wordt een gegarandeerd veilige mobiliteit verzekerd samen met volledige ondersteuning.
U kunt informatie opvragen over onze modellen, onze diensten of ons netwerk van verkooppunten, u kunt een proefrit reserveren en alles te weten komen wat u moet weten over het gebruik van uw voertuig en onze bijstandsdiensten.

Indien u problemen ondervindt om het internationale gratis nummer te bereiken vanaf uw GSM, gelieve dan het lokaal gratis nummer 0800 55 111 (vanuit België) of 8002  8111 (vanuit Luxemburg) te bellen.

Van onderhoud ter plaatse door onze mobiele garage tot een sleepdienst die u naar uw werk brengt, van hotelkosten tot het terugbrengen van passagiers en dienstwagens***.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de dienst, gelieve naar het universele telefoonnummer 00800 3428 0000 te bellen, dat in heel Europa** gratis* is, en optie 1 – “Wegbijstand” te selecteren.

De voordelen

In het geval uw wagen defect is of bij een ongeval betrokken is, wordt een gegarandeerd veilige mobiliteit verzekerd samen met volledige ondersteuning:

  • onderhoud ter plaatse door onze mobiele garage
  • sleepdienst die u naar uw werk brengt
  • hotelkosten
  • terugbrengen van passagiers
  • dienstwagens***
  • levering van Original Parts

* Sommige telefoonproviders in sommige landen rekenen een kost aan voor oproepen met een mobiele telefoon. Die kost is afhankelijk van de tarieven die door die provider toegepast worden.
** Om in het buitenland gebruik te maken van de dienst, selecteer optie 4 – “Internationale diensten” en selecteer uw taal. Indien u problemen hebt met het universele, gratis telefoonnummer, bel dan naar
+32 2 702 66 85
*** Gelieve het Garantieboekje van de wagen te raadplegen voor dienstverleningsmethoden, voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen