Diensten

PREMIUM Pack

Wat is het

Met het Premium Pack kunt u, naast het periodieke onderhoud* en de verlengde Europese wegbijstand, ook variabele kosten verbonden aan slijtage van uw voertuig voorzien. Voorbeelden: remmen en koppeling. Het Premium Pack dekt ook onvoorziene mechanische en elektronische defecten, na het verstrijken van de fabriekswaarborg, gedurende de duur van het contract.

Hoe werkt het

Zo kunt u met het Premium Pack jarenlang zonder onverwachte kosten van uw wagen genieten. Op basis van uw jaarlijkse rijpatroon, kunt u samen met uw dealer de juiste keuze maken uit verschillende looptijden en afstanden. Er bestaat reeds een Premium Pack voor 3 jaar of 30.000 km. De maximale looptijd bedraagt 5 jaar of 150.000 km.

De voordelen

De voordelen van het Premium Pack:

  • Vaste en competitieve prijs voor onderhoud
  • Een verlenging van de wegbijstand in heel Europa (na het verstrijken van de 2 jaar fabriekswaarborg).
  • Verlenging van de wegbijstand in heel Europa na de fabriekswaarborg
  • Maximale veiligheid door bij onderhoud enkel originele onderdelen te gebruiken
  • In geval u uw wagen verkoopt, is het Premium Pack overdraagbaar op de nieuwe eigenaar, hetgeen een meerwaarde betekent bij de verkoop
  • Gemoedsrust: financieringsmogelijkheden met een vooraf bepaalde vaste maandelijkse kost

Kom langs bij uw dichtstbijzijnde dealer, hij kan u helpen bij het kiezen van het servicecontract dat het beste aansluit bij uw profiel.

Vergeet onze financieringsmogelijkheden niet: al onze Servicecontracten kunnen worden geïntegreerd in de financiering van uw wagen of kunnen individueel gefinancierd worden (voor bedragen boven € 500).

* Voor de details van periodiek onderhoud verwijzen wij u naar het onderhoudsboekje. Het is belangrijk dat u het onderhoud, zoals beschreven in het onderhoudsboekje, nauwlettend opvolgt.