Fiorino combi | Kleine combi auto | Fiat Bedrijfswagens


Overzicht model

  Rentabiliteit

  Een gulle partner die geen eisen stelt

  EcoJet

  De New Fiorino introduceert de EcoJet-versie in de dieselmotoren met een sterk verminderd brandstofverbruik en lagere emissies, dankzij het Start&Stop-systeem, “slim” alternatormanagement en een oliepomp met variabel slagvolume. Het maakt een gecombineerd brandstofverbruik mogelijk van maar 3,9 l/100km en 103 g/km CO2-emissies (met gerobotiseerde bak MTA), een besparing tot 14%.
  Start&Stop is het systeem dat de motor onderbreekt, zelfs als u voor korte tijd stopt, bijv. voor verkeerslichten, en dat automatisch herstart als u het koppelingspedaal indrukt.

  Natural Power (CNG)

  Een echte bi-fuel-oplossing om de rijkosten en het brandstofverbruik te verlagen. De 1.4 Natural Power 70 pk motor (benzine/methaan) bereikt een gecombineerd verbruik van 4,3 kg/100 km, en:

  • heeft gegarandeerd een actieradius van 960 km met een volle tank, dankzij de capaciteit van 13,2 kg methaan gecombineerd met de 45 liter benzinetank
  • in een voertuig met methaanaandrijving mag u zones met beperkt verkeer binnen en overal rijden, zelfs waar normaal verkeer niet is toegelaten (andere verkeersbeperkingen dan milieuregels)
  • bovendien is het compartiment met de gastank perfect plat en kan het volledig worden gebruikt door een laadvak met deksel en 4 sjorhaken, dat omhoog kan om toegang te geven tot een groot aantal opbergvakken van verschillende grootten.

  Design om te besparen

  Als optie op dieselmotoren is er de cruisecontrol, die een meer verantwoord rijgedrag, minder brandstofverbruik en meer veiligheid mogelijk maakt. Zelfde voordelen voor het vooraf ingestelde Speed-blok, speciaal voor fleets.

  Verlengde onderhoudsintervallen van Scheduled Maintenance
  Extended Service zodat u nog productiever kunt werken: met de Multijet2 dieselmotoren geniet u van de voordelen van gepland onderhoud om de 35.000 km, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

  Technische specificaties

   Gallery