EEN KRACHTIGE, GESPIERDE LOOK


Laat nu uw dromen werkelijkheid worden met iemand die de last deelt. Het is de nieuwe Fullback, een offroad-werkvoertuig voor in de stad, dat de regels van veelzijdigheid herschrijft. Hij combineert ruige looks met een uitstekende luchtweerstand. En met een uitstekende draaicirkel van slechts 5,7 m (2WD-versie) of 5,9 m (4WD-versie) vervoert de nieuwe Fullback niet enkel alles met zijn laadvermogen van 1.000 kg en sleepvermogen van meer dan 3.100 kg. Hij rijdt ook zeer soepel op alle ondergronden. Waar u ook naartoe gaat, of het nu de stad is of de open werkplaats, hij brengt u er heen.

De nieuwe Fullback viert zijn wereldpremière op de Dubai International Motor Show, waar hij u weldra kennis laat maken met elk aspect van zijn uitrusting.​

cover
System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace) at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader) at System.Xml.XmlDocument.LoadXml(String xml) at FGAPortals.FiatPro.WebParts.FiatProCQWP.GetXslTransform(MemoryStream memXML, String XsltFilePath)