• Lichtblauw

 • Wit

 • Oranje

 • Blauw

 • Donkerblauw

 • Brons

 • Lichtgrijs

 • Zwart

 • Rood

 • Donkerrood

 • Ik heb

  interesse

  • Een offerte aanvragen
  • Een proefrit reserveren
  • Een brochure aanvragen
  • Dealers

ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR

De brede schuifdeur is vlot toegankelijk dankzij de maximale breedte van 644 mm en de hoogte van 1.041 mm (standaard naargelang de versie). De verticale koetswerkgreep biedt een uitmuntende grip en kan met beide handen worden geopend.

*Twee schuifdeuren zijn als optie verkrijgbaar.

TOEGANKELIJKHEID

De tildrempel bevindt zich op minder dan 530 mm boven de grond om het in- en uitladen te vergemakkelijken.

RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID

Compacte afmetingen, wendbaar en flexibel.

De Nieuwe Fiorino is de ideale bestelwagen voor de stad, met perfecte buitenafmetingen: 3,957 meter lang en 1,716 meter breed.

De laadruimte heeft een regelmatige vorm en toont zich verrassend groot met een lengte van 1,52 meter tot maximaal 2,50 meter met neergeklapte passagierszetel, een hoogte van 1,21 meter en een breedte van 1,47 meter, terwijl de breedte tussen de wielkasten 1,05 meter bedraagt. Dat vertaalt zich in een volume van 2,5 m³ of 2,8 m³ met neergeklapte passagierszetel.

SCHEIDINGSWANDEN

Om de cabine van de laadruimte te scheiden en de bestuurder te beschermen tegen verplaatsing van de vracht, krijgt u de keuze uit een aantal optionele scheidingswanden:

DRAAIBARE SCHEIDING

In combinatie met een volledig in de vloer geklapte passagierszetel vooraan, creëert de veelzijdige draaibare dubbele scheidingswand een bijna 1 meter langere laadruimte en 0,3 m3 extra laadvolume. Zo kunt u ook lange voorwerpen vervoeren dankzij de totale lengte van bijna 2,5 meter en het volume van 2,8 m3 .

DRAAIBARE SCHEIDING

Biedt de volgende voordelen:
1 meter extra lengte (tot ongeveer 2,5 meter in het totaal)
0,3 m³ extra laadvolume

Iedereen weet hoe belangrijk het is om de aandacht te trekken in de stad. Daarom meet de Nieuwe Fiorino zich een onmiskenbare personenwagenstijl en een nieuwe voorzijde aan, waardoor hij nog aantrekkelijker voor de dag komt. Maar om degelijk werk af te leveren, is er natuurlijk meer nodig dan een leuke snoet. De Nieuwe Fiorino combineert zijn unieke design dan ook met een laadvolume tot 2,8 m3 en een vlot toegankelijke laadruimte dankzij de brede schuifdeur met ergonomische, verticale handgrepen die u helpen om al uw opdrachten tot een goed einde te brengen. En er is meer, want de Nieuwe Fiorino heeft werkelijk alles in huis om fantastisch werk te leveren: een laadvermogen tot 660 kilogram, een regelmatig gevormde laadruimte en 180 graden openzwaaiende deuren die een vlotte toegang tot de laadruimte verzekeren en de tildrempel beperken tot nauwelijks 527 mm. Tot slot kan hij ook schermen met een draaicirkel van nauwelijks 9,95 meter.

AFMETINGEN

Lengte
Breedte
Hoogte

3.957 mm
1.716 mm
1.721 mm

AFMETINGEN LAADRUIMTE

Lengte
Breedte
Breedte tussen wielkasten
Hoogte
Tildrempel

1.523/2.491* mm (CNG 1.452 mm)
1.473 mm
1.046 mm
1.205 mm (CNG 1.070 mm)
527 mm (CNG 677 mm)

AFMETINGEN ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR

Maximale breedte
Minimale breedte
Hoogte

644 mm
570 mm
1.041 mm

 *met neergeklapte passagierszetel

Wendbaarheid is cruciaal in de stad.
De Nieuwe Fiorino wordt daarom leverbaar met een volledig gamma Euro 6-motoren, het meest complete gamma in dit segment. De MultiJet2-dieselmotor onderscheidt zich door een hoogstaand rijplezier, uitstekende prestaties, lage gebruikskosten en een doorgedreven milieubewustzijn. Besparen staat centraal. De Nieuwe Fiorino introduceert de nieuwe EcoJet-versie, die de verbruiks- en emissiecijfers gevoelig reduceert, met een besparing die kan oplopen tot 14 procent. Hij beschikt ook over een onmisbare comfortvoorziening voor de stad: de gerobotiseerde transmissie ‘Comfort-Matic’ (MTA).

1.3 16V
MULTIJET2 80 PK

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

80 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

162 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4 l/100 km

1.3 16V MULTIJET2 80 PK
ECOJET

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

80 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

162 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

3,9/3,8* l/100 km

*met gerobotiseerde transmissie

1.3 16V
MULTIJET2 95 pk

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

95 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

167 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4 l/100 km

1.3 16V MULTIJET2 95 pk
ECOJET

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

95 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

167 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

3,9 l/100 km

1.4 8V FIRE

Cilinderinhoud

1.368 cm³

vermogen

77 pk

Max. koppel

115 Nm bij 3.000 t/min

Topsnelheid

157 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

6,9 l/100 km

1.4 FIRE NATURAL
POWER

Cilinderinhoud

1.368 cm³

vermogen

70*-/77 pk

Max. koppel

104*/115 Nm bij 3.000 t/min

Topsnelheid

149 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4*/6,8 l/100 km

*Methaanmotor

De nieuwe EcoJet-dieselversies, die de verbruiks- en emissieniveaus gevoelig beperken, zijn als optie verkrijgbaar.
Maak uw keuze:
- Automatisch - voor normaal rijden
- Automatisch/Eco - om uw brandstofverbruik te drukken
- Manueel - sequentieel

EcoJet

Fiat introduceert de Diesel EcoJet-motor, een versie die de verbruiks- en emissiecijfers gevoelig verlaagt dankzij zijn stop-startsysteem, zijn ‘intelligente’ alternatorsturing en zijn oliepomp met variabele inhoud. Deze versie kan het verbruik en de CO2-uitstoot terugdringen tot 3,8 l/100 km en 100 g/km (met de gerobotiseerde MTA-transmissie), goed voor een besparing van 14%.

Natural Power

Een echte bi-fuel-oplossing om de gebruikskosten en het brandstofverbruik te drukken. Combineert een 77 liter grote tank voor methaangas (ongeveer 13 kilogram) met een 45 liter grote benzinetank, die samen een rijbereik tot 960 kilometer garanderen. Efficiënt laadvolume dankzij tanks onder de vloer. Methaan is niet alleen een milieuvriendelijke brandstof maar geeft ook gratis toegang tot milieuzones* in steden, zodat u ook in de stad probleemloos kunt werken.

* exclusief verkeersbeperkingen die geen verband houden met ecologische voorschriften of specifieke lokale regels.

Onderhoudsvoorschriften

Maak uw werk nog productiever met grotere service-intervallen: bespaar tijd en geld dankzij een onderhoudsinterval van 35.000 kilometer voor de Multijet2-dieselmotor.

EXTERIEURS
Passagiersruimte
Airbags en veiligheidsgordels
Remsysteem
STOP-STARTSYSTEEM
EXTERIEURS

Het koetswerk van de Nieuwe Fiorino werd hertekend, met expliciete verwijzingen naar het design van de andere Fiat Professional-modellen en toch een heel eigen karakter met een moderne en dynamische stijl. Een voorzijde met hoge koplampen voor een uitstekende zichtbaarheid en bescherming bij aanrijdingen en een nieuwe bumper en nieuw radiatorrooster die de berlinestijl benadrukken.

PASSAGIERSRUIMTE

Reis met een gerust gemoed
Het stijve passagierscompartiment wordt beschermd door kreukelzones vooraan en achteraan, die de kracht van elke impact absorberen.
De zijstrips zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor de herstelkosten bij een ongeval beperkt blijven.
De ruim bemeten bumpers met vloeiende randen zorgen voor een optimale bescherming van de wagen.

Airbags en veiligheidsgordels

Om de bestuurder en passagiers te beschermen
Driepuntsgordels met gordelspanner en krachtbegrenzer.
Vier airbags: bestuurder (standaard), passagier en zijdelings (optie).

Remsysteem

Ontwikkeld om efficiëntie te verenigen met duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Omvat:
Schijfremmen vooraan en trommelremmen achteraan
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) plus elektronische remkrachtverdeling tussen de voor- en achterwielen om te voorkomen dat de wielen blokkeren.

STOP-STARTSYSTEEM

Start&Stop schakelt de motor uit wanneer u stopt, ook als dat maar voor even is (bv. aan verkeerslichten) en start hem automatisch weer op wanneer u het koppelingspedaal intrapt.

ESC
HILL HOLDER
SNELHEIDSREGELAAR
TRACTION +
DRAAICIRKEL
ESC

De elektronische stabiliteitscontrole garandeert de veiligheid en stabiliteit wanneer de banden hun grip verliezen en helpt zo de auto op het juiste spoor te houden.

HILL HOLDER

Deze vertrekhulp voor hellingen maakt deel uit van het ESC-systeem en wordt automatisch geactiveerd wanneer u wilt vertrekken op een helling/afdaling. Ze houdt de wagen enkele seconden ter plaatse zonder dat u het rempedaal hoeft in te trappen.

SNELHEIDSREGELAAR

De snelheidsregelaar houdt op lange, rechte wegen met weinig variatie (zoals snelwegen) een vaste snelheid aan zonder dat u het gaspedaal hoeft in te trappen.

TRACTION +

Dit systeem vergemakkelijkt het wegrijden op een ondergrond met beperkte grip (sneeuw, ijs, modder, enz.), waardoor de aandrijfkracht over dezelfde as kan worden verdeeld wanneer beide wielen doorslippen. Het remt wielen met een beperkte grip (of wielen die meer doorslippen dan de andere) af, waardoor er meer aandrijfkracht naar de wielen met grip gaat.

DRAAICIRKEL

Een bestelwagen met dezelfde compacte afmetingen van een compacte hatchback. Prestaties en rijgedrag zijn gegarandeerd door een draaicirkel van amper 9,95m. A van with the compact dimentions equivalent to a car.

*Parkeerksensoren optioneel beschikbaar.

VOORAANZICHT
ZIJAANZICHT

Multifunctioneel stuurwiel

Alles is perfect geïntegreerd in het dashboard en met de bedieningstoetsen op het stuur kunt u telefoongesprekken starten en ontvangen zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen.

Infotainment

De Nieuwe Fiorino kan schermen met een volledig nieuw infotainmentsysteem met een radio met 5”-aanraakscherm, Bluetooth, audiostreaming, USB, AUX, MP3 en bediening aan het stuur. Deze radio kan ook worden opgewaardeerd met een navigatiesysteem. Eveneens verkrijgbaar zijn een radio met cd/mp3-speler en een radio met DAB-voorbereiding.

Klimaatregeling

Manuele klimaatregeling met pollenfilter (optie) om een hoogstaand rijcomfort te verzekeren. Vier verstelbare verluchtingsopeningen garanderen een uitstekende ventilatie. Acht verluchtingsopeningen zorgen voor een snelle ontwaseming van de ruiten.

Infotainment

De nieuwe Fiorino is verkrijgbaar met 3 verschillende infotainmentsystemen. De eerste standaardversie beschikt over een CD-speler, de tweede voegt daar een groter display en DAB radio aan toe. Tot slot kan u uw Fiorino ook uitrusten met een 5'' Bluetooth touchscreen radio- en navigatiesysteem.

VEILIGHEIDSFRAME MET 9 STANGEN

De Fiorino is ook standaard uitgerust met een metalen buizenframe met negen stangen om de bestuurder te beschermen tegen bewegingen van zijn vracht.

Onafhankelijke vergrendeling

Dankzij de onafhankelijke vergrendeling van de voor- en achterdeuren kunt u de laadruimte ook gebruiken wanneer de cabine vergrendeld is. Dat komt het laden en lossen ten goede. Standaard naargelang de versie.

Hoger laadvermogen
Hoger laadvermogen tot 660 kg. Op verzoek voor dieselmotoren.

Lichten

Plafondlampjes en verwijderbare zaklamp aan de zijkant van de bagageruimte (optie):
- werkt als een normale plafondlamp wanneer ze in de houder zit.
- wordt een handige zaklamp wanneer ze uit de houder wordt genomen.

Stopcontact

Er werd een handig 12V-stopcontact geïntegreerd in de bagageruimte (optie).

Klimaatregeling

Manuele klimaatregeling met pollenfilter (optie) om een hoogstaand rijcomfort te verzekeren. Vier verstelbare verluchtingsopeningen garanderen een uitstekende ventilatie. Acht verluchtingsopeningen zorgen voor een snelle ontwaseming van de ruiten.

Ergonomie

De Nieuwe Fiorino garandeert een optimale rijhouding en hoogstaand rijcomfort. De goed steunende zetels zijn verstelbaar in combinatie met het stuur en zijn voortaan leverbaar in een nieuwe stof.
De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel biedt ook een regelbare lendensteun en hoofdsteun (standaard, naargelang het model) en armsteun (op verzoek).
Op het dashboard gemonteerde versnellingspook.

Functionaliteit aan boord

Het interieur biedt u alle ruimte om uw werk te organiseren:
Diverse opbergvakken en zijpanelen bieden plaats aan onder meer een 1-literfles, een A4-notablok, of een tablet. Het ruime handschoenkastje werd aangepast zodat het al uw persoonlijke voorwerpen, documenten en een laptop kan bevatten. Middenconsole met bekerhouder, 12V-stopcontact en 5V-USB-lader. Documenthouder om al uw documenten, notities en kaarten binnen bereik te houden (optie)..

COMFORT
TECHNOLOGY
FUNCTIONALITY
ONTDEK DE NIEUWE FIORINO

Klantenservice

Meer weten

Hulp bij pech onderweg

Meer weten
Wilt u meer weten?

Proefrit

een offerte aanvragen