• Lichtblauw
 • Wit
 • Oranje
 • Blauw
 • Donkerblauw
 • Bronze
 • Lichtgrijs
 • Zwart
 • Rood
 • Donkerrood
 • Ik heb

  interesse

  • Een offerte aanvragen
  • Een proefrit reserveren
  • Een brochure aanvragen
  • Dealers

PERFECT VOOR STEDELIJKE MISSIES

De afmetingen van een compacte hatchback en de ruimte van een bedrijfsvoertuig.

ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR

De zijdelingse schuifdeur vormt een harmonieus geheel met het zijpaneel en de verticale handgreep verzekert een uitstekende grip en kan met beide handen worden geopend.

GECOMBINEERD TRANSPORT

Compacte afmetingen, wendbaar en flexibel. De Nieuwe Fiorino is de ideale bestelwagen voor de stad, met perfecte buitenafmetingen: 3,957 m lang en 1,716 m breed.

TOEGANKELIJKHEID

Eenvoudige toegang tot het passagierscompartiment en de bagageruimte. Achteraan wordt de toegang verzekerd door twee draaideuren (40/60) die over 180 graden open draaien, met een maximale breedte van 1.140 mm en een hoogte tot 1.060 mm.

AANPASBARE RUIMTE

De achterbank laat zich neerklappen of verwijderen om een laadruimte van 2,5 m³ te creëren en goederen met een lengte tot 1,52 meter te vervoeren (niet geldig voor de 1.4 Natural Power).

ZETELS

De Nieuwe Fiorino Combi biedt plaats aan vijf personen en 170 kilogram bagage. Zo werpt hij zich op als het ideale voertuig om uw personeel en gereedschap comfortabel te vervoeren. Uitgerust met Isofix-bevestigingen voor kinderzitjes. De hoedenplank kan (geheel of gedeeltelijk) worden weggeklapt of worden verwijderd.

De Nieuwe Fiorino Combi is het ideale voertuig om uw personeel en gereedschap comfortabel te vervoeren. Hij biedt plaats aan vijf personen en een zee aan ruimte voor hun materialen, dankzij een laadvermogen van 170 kilogram. Een versie met vier plaatsen is eveneens verkrijgbaar en biedt een laadvermogen van 286 kilogram. Passagiers kunnen plaatsnemen op de comfortabele achterzetels (uitgerust met Isofix-punten voor kinderzitjes) via een brede zijdelingseschuifdeur. Tegen meerprijs is een tweede zijdelingse schuifdeur verkrijgbaar om de toegang aan passagierszijde te vergemakkelijken. De achterbank laat zich neerklappen tot een vlakke laadvloer of verwijderen om een laadvolume van 2,5 m3 vrij te maken en zo de functionaliteit van de Combi te verhogen.

AFMETINGEN

Lengte
Breedte
Hoogte

3.957 mm
1.716 mm
1.721 mm

AFMETINGEN ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR

Maximale breedte
Minimale breedte
Hoogte

644 mm
570 mm
1.041 mm

Wendbaarheid is cruciaal in de stad.
De Nieuwe Fiorino wordt daarom leverbaar met een volledig gamma Euro 6-motoren, het meest complete gamma in dit segment. De MultiJet2-dieselmotor onderscheidt zich door een hoogstaand rijplezier, uitstekende prestaties, lage gebruikskosten en een doorgedreven milieubewustzijn. Besparen staat centraal. De Nieuwe Fiorino introduceert de nieuwe EcoJet-versie, die de verbruiks- en emissiecijfers gevoelig reduceert, met een besparing die kan oplopen tot 14 procent. De nieuwe Fiorino beschikt ook over een onmisbare comfortvoorziening voor de stad: de gerobotiseerde transmissie ‘Comfort-Matic’ (MTA).

1.3 16V
MULTIJET2 80 PK

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

80 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

162 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4 l/100 km

1.3 16V MULTIJET2 80 PK
ECOJET

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

80 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

162 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

3,9/3,8* l/100 km

*met gerobotiseerde transmissie

1.3 16V
MULTIJET2 95 pk

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

95 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

167 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4 l/100 km

1.3 16V MULTIJET2 95 pk
ECOJET

Cilinderinhoud

1.248 cm³

vermogen

80 pk

Max. koppel

200 Nm bij 1.500 t/min

Topsnelheid

162 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4 l/100 km

1.4 8V FIRE

Cilinderinhoud

1.368 cm³

vermogen

77 pk

Max. koppel

115 Nm bij 3.000 t/min

Topsnelheid

157 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

6,9 l/100 km

1.4 FIRE
NATURAL POWER

Cilinderinhoud

1.368 cm³

vermogen

70*-/77 pk

Max. koppel

104*/115 Nm bij 3.000 t/min

Topsnelheid

149 km/u

Verbruik over NEDC-cyclus

4,4*/6,8 l/100 km

*Methaanmotor

De optionele 1.3 Multijet2-dieselmotor met 80 pk levert voortaan nog betere prestaties voor een lager brandstofverbruik. Maak uw keuze:
- Automatisch - voor normaal rijden
- Automatisch/Eco - om uw brandstofverbruik te drukken
- Manueel - sequentieel

EcoJet

Fiat introduceert de Diesel EcoJet-motor, een versie die de verbruiks- en emissiecijfers gevoelig verlaagt dankzij zijn stop-startsysteem, zijn ‘intelligente’ alternatorsturing en zijn oliepomp met variabele inhoud. Deze versie kan het verbruik en de CO2-uitstoot terugdringen tot 3,8 l/100 km en 100 g/km (met de gerobotiseerde MTA-transmissie), goed voor een besparing van 14%.

Natural Power

Een echte bi-fuel-oplossing om de gebruikskosten en het brandstofverbruik te drukken. Combineert een 77 liter grote tank voor methaangas (ongeveer 13 kilogram) met een 45 liter grote benzinetank, die samen een rijbereik tot 960 kilometer garanderen. Efficiënt laadvolume dankzij tanks onder de vloer. Methaan is niet alleen een milieuvriendelijke brandstof maar geeft ook gratis toegang tot milieuzones* in steden, zodat u ook in de stad probleemloos kunt werken.

* exclusief verkeersbeperkingen die geen verband houden met ecologische voorschriften of specifieke lokale regels.

Onderhoudsvoorschriften

Maak uw werk nog productiever met grotere service-intervallen: bespaar tijd en geld dankzij een onderhoudsinterval van 35.000 kilometer voor de Multijet2-dieselmotor.

Design
Passagierscompartiment
Airbags en zetelgordels
REMSYSTEEM
ESC
HILL HOLDER
START&STOP​​
SNELHEIDSREGELAAR
TRACTION +
DRAAICIRKEL
DESIGN

Het koetswerk van de Nieuwe Fiorino werd hertekend, met expliciete verwijzingen naar het design van de andere Fiat Professional-modellen en toch een heel eigen karakter met een moderne en dynamische stijl. Een voorzijde met hoge koplampen voor een uitstekende zichtbaarheid en bescherming bij aanrijdingen en een nieuwe bumper en nieuw radiatorrooster die de berlinestijl benadrukken.

Passagierscompartiment

Reis met een gerust gemoed
Het stijve passagierscompartiment wordt beschermd door kreukelzones vooraan en achteraan, die de kracht van elke impact absorberen.
De zijstrips zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor de herstelkosten bij een ongeval beperkt blijven.
De ruim bemeten bumpers met vloeiende randen zorgen voor een optimale bescherming van de wagen.

Airbags en zetelgordels

Om de bestuurder en passagiers te beschermen
Driepuntsgordels met gordelspanner en krachtbegrenzer.
Vier airbags: bestuurder (standaard), passagier en zijdelings (optie).

Remsysteem

Ontwikkeld om efficiëntie te verenigen met duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Omvat:
Schijfremmen vooraan en trommelremmen achteraan
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) plus elektronische remkrachtverdeling tussen de voor- en achterwielen om te voorkomen dat de wielen blokkeren.

ESC

De elektronische stabiliteitscontrole garandeert de veiligheid en stabiliteit wanneer de banden hun grip verliezen en helpt zo de auto op het juiste spoor te houden.

HILL HOLDER

Deze vertrekhulp voor hellingen maakt deel uit van het ESC-systeem en wordt automatisch geactiveerd wanneer u wilt vertrekken op een helling/afdaling. Het houdt de wagen enkele seconden ter plaatse zonder dat u het rempedaal hoeft in te trappen.

STOP-STARTSYSTEEM

Start&Stop schakelt de motor uit wanneer u stopt, ook als dat maar voor even is (bv. aan verkeerslichten) en start hem automatisch weer op wanneer u het koppelingspedaal intrapt.

SNELHEIDSREGELAAR

De snelheidsregelaar houdt op lange, rechte wegen met weinig variatie (zoals snelwegen) een vaste snelheid aan zonder dat u het gaspedaal hoeft in te trappen.

TRACTION +

Dit systeem vergemakkelijkt het wegrijden op een ondergrond met beperkte grip (sneeuw, ijs, modder, enz.), waardoor de aandrijfkracht over dezelfde as kan worden verdeeld wanneer beide wielen doorslippen. Het remt wielen met een beperkte grip (of wielen die meer doorslippen dan de andere) af, waardoor er meer aandrijfkracht naar de wielen met grip gaat.

DRAAICIRKEL

Een bestelwagen met dezelfde compacte afmetingen van een compacte hatchback. Prestaties en rijgedrag zijn gegarandeerd door een draaicirkel van amper 9,95m. A van with the compact dimentions equivalent to a car.
*Parkeerksensoren optioneel beschikbaar.

MULTIFUNCTIONEEL STUURWIEL

Alles is perfect geïntegreerd in het dashboard en met de bedieningstoetsen op het stuur kunt u telefoongesprekken starten en ontvangen zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen.

Lichten

Plafondlampjes en verwijderbare zaklamp aan de zijkant van de bagageruimte (optie):
- werkt als een normale plafondlamp wanneer ze in de houder zit.
- wordt een handige zaklamp wanneer ze uit de houder wordt genomen.

Klimaatregeling

Manuele klimaatregeling met pollenfilter (optie) om een hoogstaand rijcomfort te verzekeren. Vier verstelbare verluchtingsopeningen garanderen een uitstekende ventilatie. Acht verluchtingsopeningen zorgen voor een snelle ontwaseming van de ruiten.

Infotainment

De Nieuwe Fiorino kan schermen met een volledig nieuw infotainmentsysteem met een radio met 5”-aanraakscherm, Bluetooth, audiostreaming, USB, AUX, MP3 en bediening aan het stuur. Deze radio kan ook worden opgewaardeerd met een navigatiesysteem. Eveneens verkrijgbaar zijn een radio met cd/mp3-speler en een radio met DAB-voorbereiding.

Gerobotiseerde MTA-transmissie ‘Comfort-Matic’

De snelle respons en nauwkeurigheid van een handgeschakelde versnellingsbak met het extra voordeel dat er geen koppeling is (zoals bij een automaat) zorgen voor een efficiënt en comfortabel geheel dat zich perfect leent voor het stadsverkeer.

VEILIGHEIDSROOSTER MET 9 STANGEN

De Fiorino is ook standaard uitgerust met een metalen buizenframe met negen stangen om de bestuurder te beschermen tegen bewegingen van zijn vracht.

PASSAGIERSCABINE

Comfort en functionaliteit aan boord
De passagierscabine werd opgewaardeerd met tal van nieuwe elementen die het comfort en de ergonomie ten goede komen. Enkele voorbeelden:
·Een hertekend stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen voor de radio, desgewenst verkrijgbaar in leder voor de manuele versies (optie).
·Instrumentenbord met nieuwe graphics en permanente achtergrondverlichting voor een betere zichtbaarheid.

ERGONOMIE

Betere ergonomie voor meer rijcomfort
De Nieuwe Fiorino garandeert een optimale rijhouding en hoogstaand rijcomfort. De goed steunende zetels zijn verstelbaar in combinatie met het stuur en zijn voortaan leverbaar in een nieuwe stof.
De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel biedt ook een regelbare lendensteun, hoofdsteun (standaard, naargelang het model) en armsteun (op verzoek).
Op het dashboard gemonteerde versnellingspook.

Functionaliteit aan boord

Het interieur biedt u alle ruimte om uw werk te organiseren:
Diverse opbergvakken en zijpanelen bieden plaats aan onder meer een 1-literfles, een A4-notablok, of een tablet. Het ruime handschoenkastje werd aangepast zodat het al uw persoonlijke voorwerpen, documenten en een laptop kan bevatten. Middenconsole met bekerhouder, 12V-stopcontact en 5V-USB-lader. Documenthouder om al uw documenten, notities en kaarten binnen bereik te houden (optie).

Onafhankelijke vergrendeling | Hoger laadvermogen

Dankzij de onafhankelijke vergrendeling van de voor- en achterdeuren kunt u de laadruimte ook gebruiken wanneer de cabine vergrendeld is. Dat komt het laden en lossen ten goede. Standaard naargelang de versie.

Hoger laadvermogen
Hoger laadvermogen tot 660 kg. Op verzoek voor dieselmotoren.

Stopcontact

Er werd een handig 12V-stopcontact geïntegreerd in de bagageruimte (optie).

Infotainment

De nieuwe Fiorino is verkrijgbaar met 3 verschillende infotainmentsystemen De eerste standaardversie beschikt over een CD-speler, de tweede voegt daar een groter display en DAB radio aan toe. Tot slot kan u uw Fiorino ook uitrusten met een 5'' Bluetooth touchscreen radio- en navigatiesysteem.

COMFORT
TECHNOLOGIE
FUNCTIONALITEIT
ONTDEK DE NIEUWE FIORINO

Klantenservice

Meer weten

Hulp bij pech onderweg

Meer weten
Wilt u meer weten?

Proefrit

een offerte aanvragen