• Metallic Green
 • Blue Azzurro Metal
 • Red
 • Metallic Brown
 • Metallic Titanium Grey
 • Micalized Black
 • White Pearl
 • White Pastel

The professional pick-up

 • Ik ben geïnteresseerd

  • Vraag offerte aan
  • Boek een proefrit
  • Vraag brochure aan
  • Zoek dealer
Dubbele cabine
1 TON
5.9 m
5
Details
Laadvermogen
Draaicirkel
Stoelen
Verlengde cabine
1 TON
5.9 m
4
5.285 mm
1.8 m
Afmetingen
Lengte*
Breedte
5.275 mm
1.8 m
1.520 m
1.470 m
850 mm
Afmetingen laadbak
Lengte
Breedte
Hoogte laadvloer
1.850 mm
1.470 m
850 mm
*met achterbumper

De nieuwe Fiat Fullback is als van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een ALUMINIUM MOTOR. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigengewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo. Behalve met een handgeschakelde zesversnellingsbak is hij ook leverbaar met een vijftraps automatische transmissie.

diesel 2.4 180 pk 4wd

Cilinderinhoud
2,442 cm3
Max. vermogen
133 kW
a 3.500 t/min
Max. koppel
430 Nm
a 2.500 t/min
Brandstofsysteem
Elektronisch geregelde directe
inspuiting van MultiJet commonrail-type
Emissieklasse
Euro 5+

DIESEL 2.4 150 pk 4WD o 2wd

2,442 cm3
133 kW
a 3.500 t/min
380 Nm
a 2.500 t/min
Elektronisch geregelde directe
inspuiting van MultiJet commonrail-type
Euro 5+

De exclusieve elektronische 4WD-selector (verkrijgbaar op de LX-versie) verdeelt het aandrijfkoppel automatisch in de juiste verhouding over de voor- en achteras.

Selecteer tractietype

 • 2h
 • 4h
 • 4hlc
 • 4llc
c/d
lock
2WD HIGH RANGE
Achterwielaandrijving voor comfortabeler rijgedrag en lager brandstofverbruik bij rijden op normale wegen.
4WD HIGH RANGE
Vierwielaandrijving, inschakelbaar bij snelheden tot 100 km/h, om veiliger te kunnen rijden op gladde en slechte wegen. Verdeelt het aandrijfkoppel over de voor- en achteras via een centraal differentieel (CD) met visco-koppeling (VCU).
4WD HIGH RANGE MET GEBLOKKEERD CD
Door de blokkering van het centraal differentieel wordt het aandrijfkoppel gelijkmatig over de voor- en achterwielen verdeeld voor extra tractie op besneeuwde, modderige of onverharde wegen.
4WD LOW RANGE
MET GEBLOKKEERD CD
Het centraal differentieel is geblokkeerd, terwijl ook de lage gearing is ingeschakeld. Dit levert een hoger koppel op voor extreme offroad-omstandigheden, zoals het beklimmen of afdalen van steile hellingen en het rijden door diepe sneeuw, modder of mul zand.
+
Versterkte carrosserie
+
Wielophanging
+
Airbags
+
Gordelspanners
+
Snelheidsbegrenzer
+
Lane Departure Warning
+
Hill Holder
+
ESC
+
Versterkte carrosserie
De carrosserie is samengesteld uit speciale staalsoorten die een laag gewicht combineren met een hoge treksterkte om een hoog veiligheidsniveau te garanderen.
+
Wielophanging
De voorwielophanging met dubbele A-vormige wieldraagarmen en stabilisatorstang garandeert een optimale stabiliteit bij zowel weg- als offroad-gebruik. De starre achteras met lange trapezium-bladveren is berekend op zeer hoge belastingen, waardoor zowel bij onbeladen als volbeladen auto een goede stabiliteit en hoog comfort zijn gewaarborgd.
+
Airbags
De Fullback is uitgerust met maximaal 7 airbags (versie met dubbele cabine) die bij een ongeval de kracht van de botsing helpen absorberen. Naast front-airbags heeft de Fullback ook zij- en gordijnairbags, plus een knie-airbag voor de bestuurder.
+
Gordelspanners
In geval van een frontale aanrijding zorgen de gordelspanners voor het automatisch aanspannen van de veiligheidsgordels. Dit vermindert de schokbelasting van de geactiveerde airbags op het lichaam van de bestuurder en andere inzittenden.
+
Snelheidsbegrenzer
De instelbare snelheidsbegrenzer helpt de bestuurder een constante snelheid aan te houden, zonder deze te overschrijden. Wanneer dit toch gebeurt, wordt hij met een geluidssignaal en waarschuwingssymbolen in het instrumentenpaneel aangespoord om af te remmen.
+
Lane Departure Warning
Het Lane Departure Warning-systeem waarschuwt de bestuurder bij snelheden vanaf 65 km/h met een geluidssignaal en verlichte waarschuwingssymbolen in de buitenspiegels wanneer de auto onbedoeld (d.w.z. zonder het gebruik van de richtingaanwijzers) de rijstrook verlaat.
+
ESC
De elektronische stabiliteitsregeling signaleert met sensoren wanneer de auto onbestuurbaar dreigt te worden. Daarop past het systeem niet alleen het motorvermogen aan, maar het regelt ook de remkracht op de afzonderlijke wielen om de koersstabiliteit te behouden.
+
HILL HOLDER
Hill Holder maakt het mogelijk om soepel tegen een heuvel op weg te rijden, zelfs met volbeladen auto. Het systeem houdt op een helling na het loslaten van de rem bij ingetrapte koppeling de remmen geactiveerd totdat de koppeling opkomt, waardoor onbedoeld naar beneden rollen wordt voorkomen.
+
Trailer Stability Assist
+
Trailer Stability Assist
Het Trailer Stability Assist-systeem bewaakt de koersstabiliteit bij het trekken van een aanhangwagen. Wanneer beginnende slingerneigingen van de aanhanger worden waargenomen, past het systeem automatisch het motorvermogen aan en stelt het zonodig de afzonderlijke remmen in werking om zo de stabiliteit van de aanhangercombinatie te herstellen.
Vooraanzicht
Achteraanzicht

+
+
+
+
+

Achteruitrijcamera

Met behulp van de achteruitrijcamera zet u de Fullback in een handomdraai op de krapste parkeerplek.

+

Radio/navigatiesysteem met touchscreen

De nieuwe Fullback is verkrijgbaar met een radio/navigatiesysteem dat kan worden bediend via een gebruiksvriendelijk touchscreen in het dashboard en multifunctionele toetsen op het stuurwiel.

+

Easy Entry & Go

Het Easy Entry & Go-systeem maakt het mogelijk zonder de sleutel uit uw zak te halen de portieren te ontgrendelen en de motor met een druk op de toets te starten.

+

USB

Via de USB-aansluiting kunt u uw eigen smartphone of mp3-speler aan het audiosysteem van de Fullback koppelen om uw favoriete muziek te selecteren vanaf het touchscreen of met de audiotoetsen op het stuurwiel.

+

BLUETOOTH®

Koppel uw eigen telefoon via Bluetooth® aan het audiosysteem van de Fullback om te bellen zonder uw handen van het stuur te nemen.

+
COMFORT
TECHNOLOGIE
Ontdek waarom de nieuwe Fullback alles aankan.
Wilt u meer weten?

Boek een proefrit

Vraag offerte aan