TALENTO COMBI, DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL

  • IK HEB INTERESSE

    • EEN OFFERTE AANVRAGEN
    • EEN PROEFRIT RESERVEREN
    • EEN BROCHURE AANVRAGEN
    • DEALERNETWERK ZOEKEN

De COMBI kan worden ingezet als gezinswagen of shuttle voor passagiers. Talento is verkrijgbaar in een specifieke versie om mensen in het hoogste comfort te vervoeren en kan worden uitgerust met een derde zetelrij.

De uiterst veelzijdige bestelwagen biedt plaats aan maar liefst negen personen en een laadcompartiment van 1,0 m3 voor de versies met korte wielbasis en 1,8 m3 voor de versies met lange wielbasis. Zo behoudt u een grote laadzone om alles te vervoeren wat uw team nodig heeft op de werkplek.

De laadruimte is toegankelijk langs de achterkant, met klapdeuren die over 90 of 180 graden kunnen worden geopend. Zo kan het team elke centimeter van de laadruimte benutten, van de vloer tot het dak.

De Talento heeft vierkante lijnen, die zich vertalen in een ruim interieur en groot laadvolume. Dat veelzijdige karakter helpt u om het Talento-model te kiezen met de perfecte combinatie van hoogte, lengte en wielbasis voor uw onderneming.

BUITENAFMETINGEN

Lengte
Breedte
Hoogte
Wielbasis

Van 4.999 tot 5.399 mm
1.956 mm
1.971 mm
van 3.098 tot 3.498 mm

AFMETINGEN LAADRUIMTE

Lengte op vloerniveau
Maximale breedte
Breedte tussen wielkasten
Hoogte
Laaddrempel
Nuttig laadvolume

Van 1.650 tot 2.050 mm (5/6 pers.)
Van 736 tot 1.336 mm (8/9 pers.)
1.662 mm
1.268 mm
1.369 mm
552 mm
Van 3,2 tot 4,0 m3(5/6 pers.)
Van 1,0 tot 1,8 m3 (8/9 pers.)

De Talento wordt aangedreven door een volledig gamma Euro 6-motoren, waaronder de betrouwbare TwinTurbo-motor met Traction+-systeem en ESC met vertrekhulp voor hellingen. Zo brengt hij u moeiteloos naar elke werkplek. Een betrouwbare, krachtige en kostefficiënte motor met een vermogen tot 145 pk. De ideale werkpartner, met uitstekende prestaties en een laag verbruik.

ECOJET 95 pk S&S

Cilinderinhoud
1.598 cm3
Vermogen
95 pk
Maximumkoppel: Nm bij t/min
260 Nm
bij 1.500 t/min
Topsnelheid
153 km/u
Uitstootnorm
Euro 6

ECOJET 125 pk S&S

1.598 cm3
125 pk
320 Nm
bij 1.500 t/min
169 km/u
Euro 6

ECOJET 145 pk S&S

Cilinderinhoud
1.598 cm3
Vermogen
145 pk
Maximumkoppel: Nm bij t/min
340 Nm
bij 1.500 t/min
Topsnelheid
177 km/u
Uitstootnorm
Euro 6
ESC
ESC
De elektronische stabiliteitscontrole garandeert een uitzonderlijke grip en stabiliteit door de remkracht van elk wiel afzonderlijk te beheren in de bochten. Ze voorkomt dat wielen doorslippen, minimaliseert het risico op slippen en verzekert de perfecte tractie in alle omstandigheden.
ABS MET EBD EN HBA
ABS MET EBD EN HBA
Antiblokkeerremsysteem
Dit systeem maakt integraal deel uit van het remsysteem en voorkomt dat een of meer wielen blokkeren tijdens het remmen, en dat ongeacht de toestand van het wegdek of de kracht waarmee de bestuurder remt. Zo behoudt de bestuurder zelfs tijdens noodremmanoeuvres de controle.

Elektronische remkrachtverdeling
Dit elektronische systeem, dat integraal deel uitmaakt van het remsysteem, verdeelt de remkracht over de voor- en achteras om de efficiëntie in alle rijsituaties te optimaliseren.

Hydraulische remassistent
Dit systeem, geïntegreerd in het ABS-systeem, herkent noodremmanoeuvres op basis van de snelheid waarmee het rempedaal wordt ingetrapt en levert een maximale hydraulische remdruk om de bestuurder te ondersteunen. Daardoor werkt het remsysteem sneller en krachtiger de.
VERTREKHULP VOOR HELLINGEN
TRACTION
TSA
VERTREKHULP VOOR HELLINGEN
Ideaal om moeiteloos te vertrekken op een helling, zelfs met volledige belasting. De vertrekhulp voor hellingen houdt het voertuig enkele seconden ter plaatse zonder dat u het rempedaal hoeft in te trappen.
TRACTION
Traction verbetert de tractie van het voertuig op de moeilijkste ondergrond. Wanneer een van de aandrijfwielen weinig grip heeft en doorslipt, wordt dit gedetecteerd door de controle-eenheid, die het aandrijfkoppel vervolgens doorstuurt naar het wiel met de meeste grip. Zo garandeert het voertuig een onberispelijke stabiliteit en wegligging, wat het comfort ten goede komt.
TSA*
Het Trailer Stability Assist-systeem* staat borg voor de perfecte stabiliteit, zelfs wanneer u een aanhangwagen sleept. Wanneer het voertuig slipt, past TSA het motorkoppel en de remkracht van elk wiel aan om de stabiliteit van het voertuig en de aanhangwagen te herstellen.

*optie
ZIJAANZICHT
VOORAANZICHT
ACHTERAANZICHT

PARKEERCAMERA

Met weergave van de beelden in de binnenspiegel

TOUCH-RADIO NAV

Een compleet multimediasysteem met bediening aan het stuur:
- Radio (DAB als optie verkrijgbaar) met 7"-aanraakscherm en Bluetooth® om audio te streamen en handenvrij te bellen
- USB en AUX op het dashboard voor mp3-spelers
- Navigatiesysteem met 2"- en 2,5D-scherm (Birdview)

COMFORT
TECHNOLOGIE
ONTDEK TALENTO
WENST U MEER INFORMATIE?

BOEK EEN TESTRIT

EEN OFFERTE AANVRAGEN